Select Page

Op 24 november ben ik uitgenodigd om mijn werk te presenteren tijdens de Biecht in Theater Walhalla! Het is alweer de tweede keer dat mij die eer gegund wordt. En dat is hard nodig, want er is natuurlijk weer een hoop op te biechten. Niet alleen door mij, maar ook door alle andere genodigden. Dit seizoen onder andere met: Viktor Griffioen (Orkater), Mark Lotterman, Jaap Boots, Yuri Landman, Harm Goslink en ondergetekende.

“De biecht is een nietsverhullende Theateravond die dit seizoen vijf avonden in Walhalla programmeert.
Reken op acts die zich niet laten leiden door de waan van de dag. Ze lappen bestaande regels aan hun laars. Durven van de gebaande paden af te wijken. Het zijn kunstenaars die zichzelf flink aan de tand voelen of bereid zijn dit te laten doen. Ze doen alles precies zoals het niet hoort. Kortom allemaal artiesten die iets op te biechten hebben. 
Biechtvaders Flip Noorman en Jaap Rovers toveren dit seizoen het toepasselijke Theater Walhalla om tot een kerk van de zonde, waarin u stiekem mee kunt gluren.”

Voor kaarten kunt u terecht op de website van Theater Walhalla


For English readers: I have been invited for “De Biecht” (Confession) in the Walhalla Theater on 24 November 2016. A great theatrical evening with plenty to confess, by me, and the other guests. A must see evening!