Select Page

Grote Rotterdamse Kunstkalender 2013In navolging van het succes van de Grote Rotterdamse Kunstkalender 2012 komt er ook weer een kunstkalender voor 2013 uit. De Grote Rotterdamse Kunstkalender 2013 toont op fiks formaat (29,7 x 34 cm, bijna drie kilo zwaar) elke dag het werk van een hedendaagse Rotterdamse kunstenaar.

Dit jaar zit ik er dus ook tussen!

Deze bijzondere kunstkalender biedt een podium aan 365 gerenommeerde én aanstormende Rotterdamse kunstenaars, designers, grafisch vormgevers, modeontwerpers, fotografen en architecten. Hij geeft op een originele manier een overzicht van hedendaagse Rotterdamse kunstenaars en hun werk. Door zijn afwijkende maat en eigentijdse inhoud is de kalender een musthave.Interessant voor de kunstliefhebber, maar ook voor de Rotterdammer die zich wil laten verrassen door het veelzijdige aanbod van de lokale kunsten.

Een onafhankelijke, deskundige redactie selecteert de werken die in de kalender worden opgenomen. Deze redactie bestaat uit Willem Kars (Stg FILM+DESIGN/Designplatform Rotterdam), Frits Gierstberg (Nederlands Fotomuseum), Ariadne A. Urlus (Showroom MAMA), Anton Hoeksema (Centrum Beeldende Kunst), Margreeth Olsthoorn (MGHO-MGH2O), Theo Seesing (instituut voor Beeld & Vorm) en Patrick van der Klooster (AIR).

Bestel de Grote Rotterdamse Kunstkalender hier